ДОСТАВКА ТА ДОСТАВКА

ДОСТАВКА ТА ДОСТАВКА:

1-час підготовки: https:nusahome.com.tr час приготування замовлених товарів становить 2-3 робочих дні. Тривалість може розтягнутися в залежності від стану запасів.

2-Доставка до вантажу: після періоду підготовки ваше замовлення буде відправлено для доставки до вас.

3-номер для відстеження вантажів: номер для відстеження вантажів товарів або товарів, що завершили підготовчу стадію, буде відправлений на Вашу адресу електронної пошти, вказану Вами при реєстрації.

4-Інформація Про Випадки Затримки Доставки:

Відстань від адреси доставки товару по всій Туреччині і частота відвідування вантажного підприємства можуть вплинути на день доставки, доставка замовлення може бути відкладена.
Несприятливі погодні та транспортні умови в районі, де буде доставлено замовлення, можуть затримати доставку товару.
У періоди часу, що збігаються з Новим роком, святами і особливими днями, завжди спостерігається певна інтенсивність доставки вантажів. При замовленнях, що збігаються з цими особливими днями, доставка може бути відкладена.
5-вихідні та святкові дні: замовлення, розміщені в неділю та святкові дні, обробляються в перший наступний робочий день.

6-працююча вантажна компанія: Діволья працює з внутрішніми вантажами.

7-Вартість доставки: вартість доставки оплачується Диволією у ваших замовленнях. Ви не платите ніяких зборів за доставку у зв’язку з доставкою товару.

8-розкриття інформації: коли ваше замовлення буде відправлено, на Вашу адресу електронної пошти, вказану Вами при реєстрації, буде відправлена інформаційна пошта. Натиснувши на відповідне посилання в пошті або https:nusahome.com.tr ви можете відстежити своє замовлення, натиснувши на посилання ” де мій вантаж “в розділі”Де мій вантаж”.

9-доставка замовлення: тільки ви можете забрати своє замовлення. Але якщо за адресою є хтось ще, хто може забрати вашу доставку, обов’язково вкажіть цю інформацію при оформленні замовлення. Якщо ви не вкажете, ваше замовлення не буде доставлено кому-небудь іншому.

10-зміна адреси: після створення замовлення не слід змінювати адресу доставки. В іншому випадку ваше замовлення спочатку повернеться в Діволію, а потім процес доставки за вказаною вами новою адресою почнеться з самого початку.
11 – якщо замовлення не надійде: Ваші замовлення будуть доставлені за вказаною вами адресою. Якщо ви не перебуваєте у вашій адресі або не визначили людину, яка доставить Ваше замовлення за межами вас, диспетчер внутрішніх перевезень залишає записку, в якій говориться, що ви можете забрати свій пакет в найближчому вантажному відділенні. Ви повинні доставити посилку із зазначеного внутрішнього вантажного відділення не пізніше ніж через два дні.

 

 

 

:

  •  

 

.